ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

40 Years

40-jarigen binnen Zuidberg

7 juli 2022  |  Leestijd: 4 minuten

Maak kennis met vier medewerkers die net als Zuidberg dit jaar hun veertigste verjaardag vieren

Op 1 februari dit jaar bestond Zuidberg Techniek precies veertig jaar. Maar ons bedrijf is niet de enige die dit jaar zijn veertigste verjaardag viert. Ook verschillende medewerkers zijn of worden dit jaar veertig jaar. In dit artikel vertellen vier van hen hoe zij deze mijlpaal vieren.


Ids van der Meer | Monteur Technische Dienst | Jarig op 1 februari

‘Ik ben precies even oud als Zuidberg, dat vind ik bijzonder’

“Ik kwam er laatst achter dat ik precies op de dag geboren ben waarop Zuidberg is opgericht. Het bedrijf en ik zijn dus exact even oud. Dat vind ik bijzonder. Verder vind ik veertig niet een speciale leeftijd. Het is voor mij niet anders dan bijvoorbeeld dertig worden, je voelt er niks van. Ik heb mijn verjaardag rustig gevierd, ook omdat we destijds nog in de coronaperiode zaten. Mijn vrouw is in augustus jarig. Dan gaan we het samen wat groter vieren. Lekker thuis in de tuin, met vrienden en familie.”

“Ik werk nu dik vijf jaar voor Zuidberg, op de afdeling Technische Dienst. Bij een groot bedrijf als Zuidberg gaat er natuurlijk ook weleens iets kapot. Wij proberen dit als technische dienst te voorkomen en soms moeten we snel iets repareren. Zo kan iedereen zijn werk blijven doen. Mijn werk is extra leuk door de fijne collega’s die ik heb. Ik woon in Zwolle met mijn vrouw Marijke en dochter Ylva, zij wordt in september drie jaar. ’s Avonds en in het weekeinde sport ik graag. Ik houd vooral van duursporten: mountainbiken en trailrunnen. Maar ik vind het ook fijn om thuis te zijn bij mijn gezin.”


Richard Veldman | Teammanager “Bewerkingscentra Verticaal Groot” | Jarig op 24 augustus

‘Ik vier mijn verjaardag net als anders: met familie en vrienden in de tuin’

“Negentien jaar geleden begon ik bij Zuidberg als operator. In de jaren daarna ben ik doorgegroeid naar programmeur en sinds kort ben ik teammanager. Niet alleen binnen Zuidberg, maar ook in mijn privéleven speelt techniek een grote rol. Zo ga ik graag naar de grotere kermissen in het land, zoals die in Tilburg. Niet om in de attracties te zitten – ik heb niet zo’n sterke maag –, maar om naar de techniek erachter te kijken. Mijn kinderen heb ik daar inmiddels ook mee aangestoken.”

“Ik heb twee zoons: Hugo van elf en Bram van tien jaar. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met Linda en samen wonen wij in Emmeloord, dat is een kwartiertje rijden vanaf Zuidberg. Ik speel graag met mijn kinderen, een beetje ravotten in het zwembad bijvoorbeeld. En ik kijk graag toe hoe mijn vrouw aan het barbecueën is op de Green Egg. Daarnaast gaan we regelmatig naar Center Parcs de Huttenheugte, eind oktober gaan we weer. Met het entertainmentteam daar hebben we inmiddels een leuke band opgebouwd. Mijn verjaardag vier ik niet anders dan andere jaren. Gewoon met familie en vrienden in de tuin.”

 

Adriaan de Roon | Teammanager Draaierij | Jarig op 20 augustus

‘Normaal eet ik alleen een gebakje, nu vier ik het uitgebreider’

“Of ik mijn veertigste verjaardag ga vieren, is geen vraag. Dat moet wel, dat hoort zo. Mijn dertigste heb ik ook uitgebreid gevierd. Andere jaren eet ik alleen een gebakje met mijn kinderen en partner, maar nu ik veertig word, pak ik iets grootser uit. Ik ben op 20 augustus jarig, dus dat valt mooi in de zomervakantie. Ik heb wat familie en naaste vrienden uitgenodigd.”

“Ik woon in Dronten samen met mijn vriendin Chantal en mijn zoons Ruben van twaalf en Aron van elf. Als ik niet aan het werk ben, onderneem ik graag dingen met de jongens. Samen mountainbiken, magneetvissen of Formule 1 kijken bijvoorbeeld. Verder houd ik van motorrijden en sleutelen aan de motor. Zuidberg is een hartstikke mooi bedrijf om voor te werken, zeker het team “Draaierij”. We werken met circa achttien mensen. Hoewel dat veel verschillende individuen zijn, is het echt een betrokken en mooi team. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken.”


Soufian Belhadi | Machinevuller Draaierij | Jarig op 7 maart

‘Mijn vrouw verraste me met een grote taart, versiering en cadeaus’

“Ik ben geboren en getogen in Marokko en woon sinds vijf jaar in Nederland. Anderhalf jaar geleden ben ik bij Zuidberg terechtgekomen. Ik ben machinevuller, handel orders af en braam metaal af. Ik ben aan het leren om te verspanen en hoop over een tijdje draaier niveau 2 of 3 te zijn. Binnen Zuidberg volg ik daarvoor een cursus waarbij ik een-op-eenbegeleiding krijg. Ik ben erg blij hier te werken. Ik heb ontzettend aardige collega’s, die altijd bereid zijn mij te helpen. We doen veel gezellige dingen buiten het werk om. Zo hebben we binnenkort weer een uitje met het hele team.”

“Ik woon in Vollenhove en ben getrouwd met Hanifa. Samen hebben we twee zoons: Imran is vijf jaar en Zaid is drie. Ik doe veel leuke dingen met de kinderen. Daarnaast kijk ik graag films of lees ik boeken in de Arabische taal. Ook klus ik thuis een beetje, als ik daar tijd voor heb. Mijn vrouw en kinderen hebben mij verrast op mijn verjaardag. Normaal vier ik het nooit, maar nu hadden ze een feestje thuis geregeld met een grote taart, versiering en cadeaus. Dat was een mooie verrassing.”

Terug naar de tijdlijn

Terug naar de tijdlijn