ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

Product

200e container aangekomen bij Zuidberg Noord-Amerika

3 februari 2022  |  Leestijd: 1 minuten

Onlangs heeft ons verkoopkantoor Zuidberg Noord-Amerika in Ceder Falls, Iowa, de 200e container ontvangen van ons hoofdkantoor in Ens. De verkopen in zowel de After market als de OEM-markt hebben de verwachte groei in Noord-Amerika de afgelopen jaren overtroffen.

Opgericht in 2014, is Zuidberg Noord-Amerika uitgegroeid tot marktleider in zowel OEM als After market oplossingen op het gebied van fronthefsystemen, tracks en transmissies binnen de agrarische landbouwmachinemarkt. Sindsdien hebben wij als Zuidberg Groep meer dan 5500 frontheffen en 2750 PTO’s naar Zuidberg Noord-Amerika verscheept.

Zuidberg North America Container
De 200e container

"Zuidberg Noord-Amerika is een speciale plaats. Het team hier is anders dan alle andere waar ik in mijn carrière mee heb gewerkt. Elke persoon is toegewijd aan de "Zuidberg Way", en zijn onbaatzuchtig in hun aanpak. Samen met de grotere Zuidberg Group organisatie, zijn onze missie en strategie op elkaar afgestemd, we kloppen als één hart. Het is bijzonder om nu al de 200e container in ontvangst te nemen. We hopen de Noord-Amerikaanse markt te bedienen op een manier die alle verwachtingen overtreft, zowel intern als extern. We zijn op de goede weg, en zullen die weg als één blijven bewandelen." - Ryan Holden, voorzitter ZNA

Zuidberg North America Team
Achterste rij, van links naar rechts: Joe Gorder (Territory Sales Manager), Conner Zey (Territory Sales Manager), Tanner Barber (Technical Service Engineer), Chris Saunders (VP)  |  Voorste rij, van links naar rechts: Zachary Blunt (Warehouse), Tyler Salinas (Office Manager), Ryan Holden (President)

Vraag aan onze specialist

Gerben Klungel - Export Manager/Marketing Manager

<span>Met jarenlange ervaring in de internationale B2B-verkoop heeft Gerben veel kennis van de markt en ontwikkelingen op het gebied van product en dienst. Hij is verantwoordelijk voor relaties met Aftermarket importeurs over de hele wereld en voorziet in en begeleidt de marketingstrategie van de Zuidberg bedrijven.</span>

Interesse om samen te pioneren?

Interesse om samen te pioneren?

Anderen lazen ook